opc_loader

Armband in zwart leer met askamer in het slot

Artikelnr: AS-PB-ZW

Lederen armband met askamer in schuifslot

Armband in zwart gevlochten leer met een slotje van zilverkleurig edelstaal en een askamer. De armband is van leer en 13mm breed, optioneel is een persoonlijke gravure mogelijk op de voor- en achterzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afvulsetje sieraden

Polsmaat in cm

Tekst op armband

59,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
leer met edelstaal
Inhoud
symbolisch
Formaat
leerbreedte 13mm

Lederen zwarte armband met askamer in schuifslot.

Deze designers as armband is gemaakt van roestvrijstaal met een lederen gevlochten band, en heeft daardoor een prachtige schittering. Het roest niet waardoor het altijd zuiver en mooi blijft. Wel vergt het omdoen van de asarmband in het begin enig geduld, immers het leer dient soepel(er) te worden. De dikte van de armband is 13mm , de armband is leverbaar in 3 lengtematen. Een prachtig assieraad welke op meedere polsmaten te bestellen is.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Een gravering is mogelijk op de buiten- en binnenzijde (voor-en achterkant) van de armband. De tekst kunt u eenvoudig opgeven tijdens de bestelling.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje. Het vullen van de askamer vraagt enige behendigheid maar is prima te doen, met een afvulsetje maakt u het uzelf gemakkelijker.

Polsmaat
Er zijn drie maten leverbaar: 18, 20 en 22cm. Uw polsmaat kunt u eenvoudig opmeten met een touwtje om de pols en daarna deze langs een lineaal te leggen. Houdt u hiermee rekening met 1 tot 2 cm speling , een strak gedragen armband draagt niet prettig.

D E T A I L S
materiaal leer + edelstaal
lengte maten 18, 20 en 22cm

contactinformatie

Armband in zwart leer met askamer in het slot heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Armband in zwart leer met askamer in het slot

Meest recente reviews

,