opc_loader

Menu

Grafdecoratie


Grafstenen en gedenkmonumenten voor een eerlijke prijs

Gedenk idee is gespecialiseerd in grafmonumenten.
Al onze produkten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij ondernemen bewust en verantwoord. Samen met onze partners beschermen wij de plaatselijke productieomgeving. Door te werken met 1e klas materialen die onder goede omstandigheden worden vervaardigd, garanderen wij niet alleen een hoge kwaliteit maar ook de eerlijke productie ervan. Door de jarenlange ervaring en de passie voor het vak staan wij voor betrouwbaarheid en service. 

Gedenkproducten
Bij een gedenkmonument past wellicht een eeuwige vlam in een graflantaarn, een bloemenvaas, een gedenksteentje met een fotoportret of een bijzonder gedicht. Deze liefdevolle items staan in weer en wind buiten. Hoogwaardige kwaliteit, UV-bestendigheid en bestand tegen hoge én lage temperaturen zijn een vereiste. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.
 


Voorschriften begraafplaatsen in Rotterdam, Drechtsteden, Hoeksche Waard, Voorneputten en Schouwen-Duiveland
Elke begraafplaats hanteert eigen voorschriften, waardoor de regelgeving per begraafplaats kan verschillen. Deze verschillen in voorschriften en mogelijkheden zijn bij Gedenk Idee goed bekend. Wij bezoeken met regelmaat begraafplaatsen in onze regio en onderhouden intensieve contacten met de beheerders. Komt u uit een ander deel van Nederland dan adviseren wij u lokaal te informeren bij plaatselijke steenhouwers. Deze vakmensen zijn net als Gedenk Idee bekend met de plaatselijke voorschriften in hun eigen regio.