opc_loader

Menu

Atlantis Memorials assieraden

Atlantis Memorials

Een uitgebreide collectie

Met onze herinneringssieraden bieden we nabestaanden de mogelijkheid om een overleden dierbare op geheel persoonlijke wijze te herinneren. Ieder mens is anders en ook smaken verschillen, daarom bieden wij een zeer gevarieerd aanbod aan herinneringssieraden. Onze collectie met herinneringssieraden is opgedeeld in overzichtelijke hoofdrubrieken waar u inspiratie vindt voor alle soorten herinneringssieraden die er zijn.

Assieraden
In onze fraaie collectie assieraden vindt u sieraden die beschikken over een klein askamertje. Hierin kan een kleine symbolische hoeveelheid as van een overleden dierbare worden bewaard. De assieraden bieden nabestaanden de mogelijkheid om een dierbare dichtbij zich te dragen. Al onze assieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Vrijwel al onze assieraden worden met de hand gemaakt door onze ambachtelijke vakmensen. Bijzonder is ook dat de assieraden voor anderen niet te herkennen zijn als een asbestemming. De drager kan daardoor helemaal zelf bepalen of hij/zij met anderen wil delen dat het gaat om een extra waardevol sieraad.

Bekijk onze collectie ashangers, in deze hangers kan een kleine hoeveelheid as worden bewaard. Heel mooi zijn ook de asbedels waar we een zeer uitgebreide collectie van hebben. Neem rustig de tijd om een goede indruk te krijgen van de verschillende vormen en kleuren waar u uit kunt kiezen.

Vingerafdruk sieraden 
Onze vingerafdruk sieraden worden gemaakt door onze partner Atlantis Memorials. Nabestaanden dragen hiermee een heel persoonlijk sieraad waarin de vingerafdruk van een overleden dierbare is gegraveerd. Dit gebeurt aan de hand van een digitale vingerafdruk die u ons kunt aanleveren. De vingerafdruk wordt diep in het sieraad gegraveerd om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Net als al onze andere herinneringssieraden zijn ook onze vingerafdruk sieraden perfect afgewerkt. 

Het is ook mogelijk om een assieraad te laten voorzien van een vingerafdruk. Dat maakt het een heel persoonlijk en uniek herinneringssieraad omdat zowel de as als de vingerafdruk unieke herinneringen zijn aan een overleden dierbare. Bekijk hiervoor onze collectie assieraden met vingerafdruk. U vindt daar onder andere ashangers en asringen.

Op al onze vingerafdruk sieraden zit een levertijd van 4 tot 6 weken. Deze tijd hebben we nodig omdat de vingerafdruk sieraden alleen op bestelling gemaakt kunnen worden. Wilt u weten hoe u een digitale vingerafdruk kunt maken van de vinger van een overledene? Neem daarvoor contact met ons op. Onze adviseurs kunnen u uitleggen wat er voor nodig is om de vingerafdruk te maken en hoe dit in zijn werk gaat.

72 Artikelen

Onze merken
Atlantis Memorials assieraden
Keramiek Art urnen
Cekabe keramiek
Eeuwige Roos - handmade with love
Funeral Products
Gani Mariano
Impona
LoveUrns
Riposa keramiek
Terrybear urnen