opc_loader

Menu

Bedel driehoek met kluifjes 13x13mm van Atlantis Memorials

Artikelnr: DMB004

Bedel met hondenkluif en askamer. Deze bedel is van zilver vervaardigd en heeft een holle ruimte voor een kleine en symbolische hoeveelheid as van uw dierbare huisdier. De afwerking is glanzend. Optioneel bij dit gedenksieraad voor huisdieren is een bijpassend zilveren armband met stevig karabijnslot, leverbaar in verschillende lengtes.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Atlantis bedelarmband

Graveertekst

Tekstgravure

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
zeer beperkt
Formaat
13x13x7mm

Bedel van zilver met askamer en hondenkluifjes.

Deze zilveren bedel 13x13x7mm en speciaal gemaakt als herinnering aan uw dierbare huisdier. Elke bedel is van 925 Sterling zilver, dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat. Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Het sieraad heeft een kleine schroefdopsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten in onze kleine showroom in Oosterland.

Een bijpassende armband van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar vanaf 49 Euro. Deze zilveren armband heeft een glad slangenmotief en leverbaar in verschillende lengtes. De dikte van deze armband is ongeveer 3mm en heeft een karabijnslotje. 

Graveren
Het graveren van uw gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. De tekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens.
 

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
afwerking glanzend

contactinformatie Gedenk Idee Memorial Shop

Bedel driehoek met kluifjes 13x13mm van Atlantis Memorials heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bedel driehoek met kluifjes 13x13mm van Atlantis Memorials
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Bedel driehoek met kluifjes 13x13mm van Atlantis Memorials