opc_loader

Ashanger Hart in zilver met vingerafdruk 19x19mm

Artikelnr: HF097FP

Ashanger Hart in zilver met vingerafdruk 19x19mm

Gedenksieraden van Atlantis Memorials zijn kenmerkend door de perfecte afwerking waardoor het sieraad niet herkenbaar is als ashouder. Het formaat van deze Hart ashanger is 19x19mm. Het is (optioneel) bevestigd aan een bijpassend collier. Dit collier is vervaardigd van Sterling zilver (1e gehalte). Bij dit gedenksieraad met askamer wordt aan de voorzijde de vingerafdruk geplaatst.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Atlantis collier

Graveertekst

Tekstgravure

230,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd ongeveer 6 weken
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
19x19x6mm

Ashanger Hart 19x19mm in zilver met vingerafdruk.

De assieraden van Atlantis Memorials zijn gemaakt van 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor 92,5% uit zilver bestaat. Het overige deel bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad. Aan de achterzijde van deze ashanger zit discreet een kleine opening met schroefdop afsluiting. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan via deze opening worden toegevoegd. Dit is een eenvoudige handeling welke wij graag en kosteloos verrichten. Bij dit medaillon is aan de binnenzijde een plaatsje voor een kleine foto, de vingerafdruk wordt aan de rechterzijde geplaatst boven op de askamer.

Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier is leverbaar in verschillende lengtes en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver, hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. De dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Het collier is inclusief de prijs.

Vingerafdruk:
Uw digitale afdruk kunt u eenvoudig uploaden bij de bestelling of ons toesturen met PostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee Memorial Shop correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Graveren
Het graveren van uw gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief.

  • Uw digitale afdruk en/of tekst kunt u eenvoudig uploaden bij uw bestelling.
     
D E T A I L S
materiaal sterling zilver
afwerking glanzend

contactinformatie Gedenk Idee Memorial Shop

Ashanger Hart in zilver met vingerafdruk 19x19mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Hart in zilver met vingerafdruk 19x19mm

Meest recente reviews

,