opc_loader

Ashanger Ovaal met pootafdruk van Atlantis Memorials 30x18mm

Artikelnr: DH004

Ashanger van zilver met pootafdruk en een holle ruimte voor een kleine en symbolische hoeveelheid as van uw dierbare huisdier. Dit Ovale gedenksieraad is vervaardigd van Sterling zilver door Atlantis Memorials. Optioneel is leverbaar een bijpassend zilveren collier. Een kleine gravure op de voor- of achterzijde van deze ashanger maakt het sieraad heel persoonlijk.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Atlantis collier

Graveertekst

Tekstgravure

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
zeer beperkt
Formaat
30x18x6mm

Ashanger Ovaal met pootafdruk 30x18mm in Sterling zilver.

De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. 

Een bijpassend collier van Atlantis Memorials is optioneel leverbaar. Dit collier heeft een standaard lengte van ongeveer 50cm en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zilver. Hierbij is elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. de dikte van het Atlantis collier is ongeveer 2,1mm. Het slotje is een zogenaamd karabijnslot. Optioneel is een korter of langer collier ook leverbaar !

Graveren
Het graveren van uw gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Bij een gravering heeft u keuze uit een Blokletter of Cursief. De tekst kunt u opgeven in ons bestelsysteem bij uw bestel-gegevens.
 

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
afwerking glanzend

contactinformatie Gedenk Idee Memorial Shop

Ashanger Ovaal met pootafdruk van Atlantis Memorials 30x18mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Ovaal met pootafdruk van Atlantis Memorials 30x18mm

Meest recente reviews

,