Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Geert Kunen design urnen

Geert kunen dsign urnen


Geert Kunen is een Nederlandse keramist maakt al meer dan 40 jaar keramische kunstwerken. Elke urn wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei, tijdens het bakproces worden deze urnen voorzien van een vloeibaar laagje brons, dat zich hecht aan het keramiek. Het is een waar kunstwerk wat past in elk interieur. Merendeels zijn deze keramiek urnen ook geschikt voor plaatsing buitenshuis, bijvoorbeeld een urnenmuur of columbarium. Een kleine gravure, een naam en datum, is vaak mogelijk in overleg. Elke Geert Kunen urn is uniek en wordt speciaal met de hand voor u gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van ca. 3 weken.

Geert Kunen design urnen 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 61 items
 • Urn van keramiek: Geborgen Traan van beeldend kunstenaar Geert Kunen met waxinelichthouder. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Geborgen Traan is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis en voorzien van een waxinelichthouder...

  € 299,00
 • Urn van keramiek: Handje van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Handje is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis (inhoud: 0,10 liter).

  € 99,00
 • Keramische urn Vredige Rust van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Vredige Rust is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis.

  € 299,00
 • Urn van keramiek: Handje met Vlinder van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Handje is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis (inhoud: 0,10 liter).

  € 99,00
 • Keramische urn Gedragen van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Gedragen is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis en leverbaar in 2 formaten bij Gedenk Idee.

  € 299,00
 • Keramische urn Gedragen van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Het grote model Gedragen is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 3 liter.

  € 599,00
 • Keramische urn Licht van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Deze keramiek urn draagt de naam Licht en is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze kleine urn is ca. 1 liter.

  € 299,00
 • Keramische urn Oneindige Tunnel van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Deze keramiek urn genaamd Oneindige Tunnel is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is ca. 1 liter.

  € 299,00
 • Urn van keramiek: Oneindige Tunnel met waxinehouder van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Het grote model Oneindige Tunnel met waxinelicht houder is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis, de inhoud van deze...

  € 299,00
 • Keramische urn Horizon van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Het grote model Horizon is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 3 liter.

  € 459,00
 • Keramische urn Afscheid van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Afscheid is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 1 liter.

  € 379,00
 • Urn Afscheid van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Afscheid van keramiek is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 3,5 liter.

  € 459,00
 • Keramische urn Gebroken Schakel van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering is een uniek gedenkteken en met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei, voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Gebroken Schakel is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 3 liter.

  € 459,00
 • Keramische urn Phoenix van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een uniek en exclusief gedenkteken welke met de hand is geboetseerd uit hoogwaardige klei. Daarna is deze urn voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Phoenix is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis. De inhoud van de urn Phoenix is 3 liter.

  € 459,00
 • De keramiek urn Gevoelens van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een uniek en persoonlijk gedenkteken welke met de hand is geboetseerd uit hoogwaardige klei. Daarna is de urn voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Gevoelens is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis. De Gevoelens heeft een inhoud van ca. 3,5 liter.

  € 459,00
 • De keramiek urn Metamorfose van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een persoonlijk en een uniek gedenkteken welke met de hand is geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Metamorfose is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis. Inhoud is ca. 3 liter.

  € 599,00
 • Urn van keramiek: Verlicht Hart van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Het is een uniek gedenkteken welke met de hand is geboetseerd uit hoogwaardige klei. Daarna is deze voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn Verlicht Hart is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis. Inhoud van deze urn is ca. 1 liter.

  € 299,00
 • Urn van keramiek: Verlichte Vlinder van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit unieke gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De At urn Verlichte Vlinder met waxine is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis, de inhoud van deze urn is 1 liter.

  € 299,00
 • De keramiek urn Voor Altijd Samen van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Voor Altijd Samen is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 1,5 liter.

  € 299,00
 • De keramiek urn Voor Altijd Samen van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Voor Altijd Samen is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 3 liter.

  € 459,00
 • De keramiek urn Eenzaam Maar Niet Alleen van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Eenzaam Maar Niet Alleen is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 3 liter.

  € 459,00
 • De keramiek urn Naar het Licht van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit unieke gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Naar Het Licht is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis.  De inhoud van deze keramiek urn is ca. 1 liter.

  € 299,00
 • De keramiek urn Naar het Licht van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Art urn Naar Het Licht is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, de inhoud van deze urn is 3,5 liter.

  € 539,00
 • De keramiek urn Boeddha van beeldend kunstenaar Geert Kunen is een uniek gedenkteken. Deze urn is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De Boeddha urn is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis en heeft een inhoud van 1,5 liter.

  € 299,00
Toont 1 - 24 van de 61 items