opc_loader

Menu

Keramiek urn Levensboom met vogeltjes op boomtak (4000ml)

Artikelnr: UGK087b

Urn van keramiek: De Levensboom van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit gedenkteken met 2 vogeltjes op een boomtak is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn Levensboom is geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

569,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
4000ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=28cm

Geert Kunen art urn: Levensboom (4 liter).

Deze keramiek urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de Levensboom met vogels is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius.

Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling. Aan de onderzijde van deze kleine urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een plastic dop. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.
geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=28cm

contactinformatie

Keramiek urn Levensboom met vogeltjes op boomtak (4000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Keramiek urn Levensboom met vogeltjes op boomtak (4000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Keramiek urn Levensboom met vogeltjes op boomtak (4000ml)