opc_loader

Menu

Keramiek urn Hartepijn zuil met vlinder + waxine (4000ml)

Artikelnr: UGK065BT

Design urn van keramiek met goudkleurig vlindertje door beeldend kunstenaar Geert Kunen. De Hartepijn is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Hartepijn" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud ongeveer 4000ml). Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

589,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
4000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
H=35cm

Geert Kunen Hart urn op zuil + waxine: Op handen gedragen.

Deze keramiek urn met vlinder in goudkleur is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de "Hartepijn" is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Let op: deze keramische urn van Geert Kunen heeft een waxinelichthouder, bij plaatsing buitenshuis kan regenwater bevriezen met mogelijk een breuk in de urn. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de "Hartepijn" is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=35cm
inscriptie ja
inhoud 4000ml

contactinformatie

Keramiek urn Hartepijn zuil met vlinder + waxine (4000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Keramiek urn Hartepijn zuil met vlinder + waxine (4000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Keramiek urn Hartepijn zuil met vlinder + waxine (4000ml)