opc_loader

Urn Handen met waxine + fotolijst

Artikelnr: UGK067AT

Design urn van keramiek met fotokader en waxine gemaakt door beeldend kunstenaar Geert Kunen. De Open handen is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Open Handen" is niet geschikt voor plaatsing buitenshuis. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

299,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
300ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja, beperkt
Formaat
H=24cm

Geert Kunen urn + waxine + fotokader: Open handen.

Deze keramiek urn Open Handen is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products,  elke urn van Geert Kunen is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de "Open Handen" is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Zeeland zijn wij u hiermee graag van dienst.

Let op: deze keramische urn van Geert Kunen heeft een waxinelichthouder, bij plaatsing buitenshuis kan regenwater bevriezen met mogelijk een breuk in de urn. 
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=24cm
inscriptie ja (beperkt)
inhoud 300ml

contactinformatie

Urn Handen met waxine + fotolijst heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Handen met waxine + fotolijst

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items