opc_loader

Keramiek urn De Verloren Wedstrijd (3000ml)

Artikelnr: UGK081B

Voetbal urn van keramiek door beeldend kunstenaar Geert Kunen: De Verloren Wedstrijd. Een symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De keramiek urn "De Verloren Wedstrijd" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: ongeveer 3000ml). Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

499,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3000ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=24cm

Geert Kunen Voetbal urn: De Verloren Wedstrijd.

Deze keramiek urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de "De Verloren Wedstrijd"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van deze Voetbal urn is een vulopening, deze wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=24cm
gravure beperkt
inhoud 3000ml

contactinformatie

Keramiek urn De Verloren Wedstrijd (3000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn De Verloren Wedstrijd (3000ml)

Meest recente reviews

,