opc_loader

Keramiek urn Verlichte Hart + waxinehouder (1000ml)

Artikelnr: UGK035AT

Urn van keramiek met waxinehouder: Verlichte Hart met een symbolisch hartje door beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een mooi en bijzonder gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Verlichte Hart" is helaas niet geschikt voor plaatsing buitenshuis vanwege de waxinehouder. De vulopening is aan de onderzijde weggewerkt en wordt afgesloten met een afsluitdop (inhoud ca. 1000ml). Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

299,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=21cm
Materiaal
keramiek
Inhoud
1000ml

Geert Kunen Art urn met waxine: Verlichte Hart.

Deze urn Verlichte Hart is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, elk model wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius.

Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de Art urn Verlichte Hart is een vulopening welke wordt afgesloten met een plastic dop. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=21cm
inscriptie beperkt

contactinformatie

Keramiek urn Verlichte Hart + waxinehouder (1000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn Verlichte Hart + waxinehouder (1000ml)

Meest recente reviews

,