opc_loader

Keramiek urn Gevoelens + waxinehouder (3500ml)

Artikelnr: UGK030BT

Urn van keramiek: Gevoelens van beeldend kunstenaar Geert Kunen, een mooi en bijzonder gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Gevoelens" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: 3500ml). De vulopening is aan de onderzijde weggewerkt en wordt afgesloten met een afsluitdop. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

499,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3500ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=35cm

Geert Kunen Art urn: Gevoelens.

Deze keramiek urn Gevoelens is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, elke urn wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius.

Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de Gevoelens is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom.

Gravering:
De keremiek urn is geschikt voor een kleine gravering, bijvoorbeeld een naam en/of een datum.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 35cm
inscriptie ja, beperkt

contactinformatie

Keramiek urn Gevoelens + waxinehouder (3500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn Gevoelens + waxinehouder (3500ml)

Meest recente reviews

,