opc_loader

Menu

Dieren-urn van keramiek: Hart met pootafdruk (1500ml)

Artikelnr: UGK212

Urn van keramiek Hart met pootafdruk van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn voor huisdieren heeft een ruime inhoud van ca. 1500ml en is 17cm hoog. Dieren-urnen van keramiek worden op bestelling vervaardigd, de levertijd is ca. 3 weken.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

219,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
1500ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=17cm

Geert Kunen dieren-urn: Hart-in-Hart met kluif (1500ml).

Deze dieren-urn is een mooie hart-in-hart met een kluif gemaakt door beeldend kunstenaar Geert Kunen, deze urnen zijn exclusief vervaardigd voor Funeral Products. Elke urn wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming van uw huisdier is eenvoudig, aan de onderzijde van de keramiek urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. 
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 17cm

contactinformatie

Dieren-urn van keramiek: Hart met pootafdruk (1500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dieren-urn van keramiek: Hart met pootafdruk (1500ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Dieren-urn van keramiek: Hart met pootafdruk (1500ml)