opc_loader

Menu

Dieren-urn van keramiek: Kluif met pootafdruk (1000ml)

Artikelnr: UGK202

Urn van keramiek met kluif op kussen met pootafdruk van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn met pootafdruk heeft een inhoud van ca. 1000ml en meet 13cm. Deze dieren urnen worden op bestelling vervaardigd met een levertijd van ca. 3 weken.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

179,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
1000ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=13cm

Geert Kunen dieren-urn: Kluif met pootafdruk (1000ml).

Deze dieren-urn met een kluif is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, elke urn wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming van uw huisdier is eenvoudig, aan de onderzijde van de keramiek urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 13cm

contactinformatie

Dieren-urn van keramiek: Kluif met pootafdruk (1000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dieren-urn van keramiek: Kluif met pootafdruk (1000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Dieren-urn van keramiek: Kluif met pootafdruk (1000ml)