opc_loader

Dieren-urn van keramiek: Hart met pootafdruk (1000ml)

Artikelnr: UGK201

Keramiek urn Hart van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn met pootafdruk heeft een inhoud van ca. 1000ml en meet 13 cm. Deze dieren urnen worden op bestelling vervaardigd met een levertijd van ca. 3 weken.

Graveertekst

179,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
1000ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=13cm

Keramiek dieren-urn: Hart met pootafdruk (1000ml).

Deze dieren-urn Hart is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, elke urn wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming  van uw huisdier is eenvoudig, aan de onderzijde van het hartje is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 13cm

contactinformatie

Dieren-urn van keramiek: Hart met pootafdruk (1000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dieren-urn van keramiek: Hart met pootafdruk (1000ml)

Meest recente reviews

,