opc_loader

Menu

Keramiek urn Vlucht In Het Oneindige met waxine (1000ml)

Artikelnr: UGK069AT

Design urn van keramiek met een vogel door beeldend kunstenaar Geert Kunen. De Vlucht in het Oneindige met waxine is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Vlucht in het Oneindige" niet geschikt voor plaatsing buitenshuis vanwege de waxinehouder. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

299,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
1000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=21cm

Geert Kunen urn + waxine: Vlucht In Het Oneindige.

Deze keramiek urn met waxine is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de "Vlucht In Het Oneindige"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van deze Art urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

  • Deze Art urn van Geert Kunen is ook leverbaar met 3000ml inhoud
     
D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 21cm
inhoud 1000ml

contactinformatie

Keramiek urn Vlucht In Het Oneindige met waxine (1000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Keramiek urn Vlucht In Het Oneindige met waxine (1000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Keramiek urn Vlucht In Het Oneindige met waxine (1000ml)