opc_loader

Glasmonument 20x15cm: Van het concert van het leven...

Artikelnr: A113/A

Van het concert van het leven krijgt niemand een programma.

Een monumentje met kinderthema van glas vervaardigd met een landschap. Dit gedenkteken meet 20x15cm en geplaatst op 2 aluminium steuntjes (sokkel van natuursteen op aanvraag). De getoonde tekst is een voorbeeld, u kunt ook uw eigen tekst samenstellen. De levertijd van deze kleine gedenkmonumentjes is ongeveer 15 werkdagen na akkoord proefdruk.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Formaat
20x15cm
Materiaal
glas + aluminium
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja

Glasmonument met landschap op 2 aluminium voetjes.

Van het concert van het leven krijgt niemand een programma

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een voorbeeld tekst. Het glas meet 20x15cm en horizontaal geplaatst op twee aluminium steuntjes. In dit assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en plaatjes zoals een vlinder, bromtol en ABC blokken, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld bij het plaatsen van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een productvoorbeeld hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na akkoord proefdruk.
 

D E T A I L S
formaat 20x15cm
materiaal glas + aluminium

Glasmonument 20x15cm: Van het concert van het leven... heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasmonument 20x15cm: Van het concert van het leven...

Meest recente reviews

,