opc_loader

Troost mini dieren urn: Hart met Pootafdruk (100ml)

Artikelnr: TU202

Hart mini urn voor huisdieren met Pootafdruk

Troost urntjes zijn kleine keramische kunstwerkjes welke met de hand geboetseerd worden uit hoogwaardige klei. Dit mini Hart urntje met Pootafdruk is bronskleurig en hoog 6cm. De Troost mini urnen collectie beschikken ieder over een kleine askamer met een inhoud voor ongeveer 100ml crematie-as.

69,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
100ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
H=6cm

Geert Kunen dieren urn: Hartje met Pootafdruk.

Deze huisdieren urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products. Elk model wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Tijdens het bakproces worden de urntjes voorzien van hun unieke kleur, dat zich aan het keramiek hecht.

Mini-urnen zijn klein en handzaam van formaat, door deze kleine omvang kunnen de keramiek Troost urnen onopvallend in huis geplaatst worden.

De Troost urntjes collectie bestaat uit verschillende modellen en decoraties die hun inspiratie vinden in de iconische kunstwerken van Geert Kunen. Hierdoor kan men zelf een persoonlijk eigen kunstwerkje uitzoeken welke een representatie van de grote urn vormt. En ontstaat er een hechte band met de verloren dierbare. Net als de Geert Kunen urnen wordt ieder Troost urntje op bestelling gemaakt, de levertijd van deze producten bedraagt daarom circa 3 weken.

  • Voor vulinstructies: zie Extra informatie
     
D E T A I L S
materiaal keramiek
inhoud 100ml

contactinformatie

Vul instructie Troost mini urnen Geer Kunen

Troost mini dieren urn: Hart met Pootafdruk (100ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Troost mini dieren urn: Hart met Pootafdruk (100ml)

Meest recente reviews

,