opc_loader

Menu

Troost mini dieren urn: Hart met Kluif (100ml)

Artikelnr: TU204

Hart mini urn voor huisdieren met kluif

Troost urntjes zijn kleine keramische kunstwerkjes welke met de hand geboetseerd worden uit hoogwaardige klei. Deze Kluif urn is bronskleurig en hoog 5cm. De Troost mini urnen collectie beschikken ieder over een kleine askamer met een inhoud voor ongeveer 100ml crematie-as.

69,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
100ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
H=5cm

Geert Kunen dieren urn: Hartje met Kluif.

Deze huisdieren urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products. Elk model wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Tijdens het bakproces worden de dieren urntjes voorzien van hun unieke kleur, dat zich aan het keramiek hecht.

Mini-urnen zijn klein en handzaam van formaat, door deze kleine omvang kunnen de keramiek Troost urnen onopvallend in huis geplaatst worden.

De Troost urntjes collectie bestaat uit verschillende modellen en decoraties die hun inspiratie vinden in de iconische kunstwerken van Geert Kunen. Hierdoor kan men zelf een persoonlijk eigen kunstwerkje uitzoeken welke een representatie van de grote urn vormt. En ontstaat er een hechte band met de verloren dierbare. Net als de Geert Kunen urnen wordt ieder Troost urntje op bestelling gemaakt, de levertijd van deze producten bedraagt daarom circa 3 weken.

  • Voor vulinstructies: zie Extra informatie
     
D E T A I L S
materiaal keramiek
inhoud 100ml

contactinformatie

Vul instructie Troost mini urnen Geer Kunen

Troost mini dieren urn: Hart met Kluif (100ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Troost mini dieren urn: Hart met Kluif (100ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Troost mini dieren urn: Hart met Kluif (100ml)