opc_loader

Menu

Dieren-urn van keramiek: Slapende Poes (500ml)

Artikelnr: UGK210

Urn van keramiek Slapende Poes van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De urn voor huisdieren heeft een inhoud van ca. 500ml en is 10cm hoog. Dieren-urnen van keramiek worden op bestelling vervaardigd, de levertijd is ca. 3 weken.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

179,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
500ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=10cm

Geert Kunen dieren-urn: Slapende Poes (500ml).

Deze dieren-urn is een mooie Poes en vervaardigd door beeldend kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, deze urnen worden elk met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming van uw huisdier is eenvoudig, aan de onderzijde van de keramiek urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. 
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 10cm

contactinformatie

Dieren-urn van keramiek: Slapende Poes (500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dieren-urn van keramiek: Slapende Poes (500ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Dieren-urn van keramiek: Slapende Poes (500ml)