opc_loader

Urn Liggend Handje met waxine door Geert Kunen (50ml)

Artikelnr: UGK142AT

Design urn van keramiek met waxine door beeldend kunstenaar Geert Kunen. Dit Open Handje met waxine is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De kleine urn is niet geschikt voor plaatsing buitenshuis vanwege de waxinehouder. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

89,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Geert Kunen Art urn + waxine: Liggend Handje.

Deze keramiek urn met waxine is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, het "Liggend Handje"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de kleine urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom.

Gravering:
De keremiek urn is geschikt voor een kleine gravering, bijvoorbeeld een naam en/of een datum.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=6cm
inhoud 50ml

contactinformatie

Urn Liggend Handje met waxine door Geert Kunen (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Liggend Handje met waxine door Geert Kunen (50ml)

Meest recente reviews

,