opc_loader

Ashanger Design in zilverkleurig edelstaal + 5x zirkonia

Artikelnr: 4025bp

Ashanger design in zilverkleur + 5x zirkonia

Een ashanger van chirurgisch edelstaal met 5x zirkonia. Dit gedenksieraad kent een strak design en is zilverkleurig, een hoogwaardige ashanger van pure kwaliteit. Het sieraad heeft een kleine askamer met schroefdop-opening aan de achterzijde en is eenvoudig te voorzien van kleine hoeveelheid crematie-as. Een bijpassend slangcollier is optioneel leverbaar voor € 7,95

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

28,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
30x20x5mm

Ashanger design in zilverkleur + zirkonia.

Deze schitterende edelstalen ashanger is nieuw in ons assortiment en zilverkleurig. Onze nieuwe ashanger heeft als decoratie 5 zirkonia's. Deze hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering, van pure kwaliteit, met een kleine askamer in het hartje. De ashanger is af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as via een schroefdop opening aan de achterzijde. Deze ashanger leent zich bij uitstek ook om uw geliefde, dichtbij u te dragen. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze design ashanger in zilverkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 30x20x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Design in zilverkleurig edelstaal + 5x zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Design in zilverkleurig edelstaal + 5x zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Design in zilverkleurig edelstaal + 5x zirkonia