opc_loader

Menu

Ashanger Anker in zilverkleurig edelstaal

Artikelnr: 1116bp

Ashanger Anker in zilverkleur

Anker ashanger van chirurgisch edelstaal, dit gedenksieraad kent een strak design en is zilverkleurig, een hoogwaardige ashanger van pure kwaliteit. Het sieraad heeft een kleine askamer met schroefdop-opening aan de bovenzijde en is eenvoudig te voorzien van kleine hoeveelheid crematie-as. Een bijpassend collier is optioneel leverbaar voor € 7,95

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

24,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
38x22x5mm
Materiaal
L316 edelstaal

Ashanger Anker in zilverkleurig edelstaal.

Deze schitterende ashanger is nieuw in ons assortiment en gemaakt van zilverkleurig edelstaal, deze ashanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering, van pure kwaliteit, met een kleine askamer in het hartje. De ashanger is af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as via een schroefdop opening aan de bovenzijde. Deze ashanger leent zich bij uitstek ook om uw geliefde, dichtbij u te dragen. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze anker ashanger in zilverkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend collier (zie foto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat H=38mm
materiaal 316L edelstaal
collier (optioneel) optioneel

contactinformatie

Ashanger Anker in zilverkleurig edelstaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Anker in zilverkleurig edelstaal
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Anker in zilverkleurig edelstaal