opc_loader

Ashanger Oma Design Hartje in zilverkleurig edelstaal

Artikelnr: 2080bp

Ashanger Oma design Hart in zilverkleur

Onze ashanger Oma design is een fraai assieraad dat zeer geliefd is bij zowel dames als heren. U kunt het schitterende sieraad aan de bovenzijde vullen en stevig vastdraaien met de schroefdop. Een rouwperiode is een moeilijke tijd en met dit ashangertje heeft u altijd een tastbare herinnering waarmee u die speciale momenten met uw dierbare kunt herdenken.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

39,95 35,95
U bespaart: 10%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Graveerbaar
beperkt
Formaat
25x25x8mm
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Ashanger Oma design Hart: Forever in my Heart (no longer by my side).

Deze ashanger Oma design is een fraai assieraad dat zeer geliefd is bij zowel dames als heren. U kunt het schitterende sieraad aan de bovenzijde vullen en stevig vastdraaien met de schroefdop. Een rouwperiode is een moeilijke tijd en met dit ashangertje heeft u altijd een tastbare herinnering waarmee u die speciale momenten met uw dierbare kunt herdenken.

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd. Let op, de graveermogelijkheden zijn beperkt op dit sieraad.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Onze Oma design ashanger wordt standaard geleverd met een gratis fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet draagt. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 25x25x8mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Oma Design Hartje in zilverkleurig edelstaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Oma Design Hartje in zilverkleurig edelstaal

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items