opc_loader

SeeYou Steel Line Heren ring met askamer

Artikelnr: RS005

Ring van edelstaal met askamer, dit mooie gedenksieraad is ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Een beetje crematie-as wordt aangebracht in de askamer zichtbaar aan de buitenzijde van de ring. Deze ring kunt u niet zelf voorzien van crematie-as, dat doen wij graag en kosteloos voor u. De ring in edelstaal is leverbaar in vele ringmaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten in mm

SY harskleuren

SY lettertype

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
7mm breed

SeeYou ring edelstaal 7mm breed.

Een mooie SeeYou Heren ring naar een ontwerp van edelsmid Rob Leurs. Een klein beetje crematie-as wordt aangebracht in de askamer aangebracht in de omtrek van de ring. Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxyhars, deze hars wordt uitgehard met een speciale UV lamp bij Gedenk Idee. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Deze ring heeft een lichte bolle binnenkant en glijdt daardoor wat soepeler over de vinger.

Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze ring is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies. Deze heren ring in edelstaal is leverbaar in de ringmaten 16.5 t/m 21mm.

Doordat er fijne as gebruikt moet worden voor het vullen van deze ring zal de eventueel gekozen kleurstof niet heel duidelijk te zien zijn. Dat komt zowel door het smalle streepje, maar ook door de fijne as. Het toevoegen van een kleurstof is mogelijk maar houdt er a.u.b rekening mee dat het niet heel helder van kleur zal zijn.

Harskleur
Let op: doordat de ring een smalle askamer heeft en gevuld dient te worden met de fijne asdeeltjes zal de kleurstof niet zo helder van kleur zijn als bij andere sieraden. Houd hier a.u.b. rekening mee. De kleur zal wat grijzer uitvallen. Om die reden hebben we de ring niet in de verschillende harskleuren gefotoshopt aangezien dit een vertekend beeld zou geven.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 weken.

Graveer mogelijkheden (prijs op nacalculatie):

  • Naam (+ €15 voor één woord. €5 per ieder volgend woord)
  • Datum (+ €15)
  • Handgeschreven tekst (+ €30 tot zes letters. €2.50 per iedere volgende letter)
  • Initialen (+ €10)
  • Pootafdruk (+ €40)
  • Symbolen: hart
  • ster - kruis - &-teken- infinity

beschikbare lettertypes


 

SeeYou Steel Line Heren ring met askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SeeYou Steel Line Heren ring met askamer

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items