opc_loader

Menu

SeeYou Steel Line Heren ring + zirkonia en askamer

Artikelnr: RS010

Ring van edelstaal met zirkonia Silver Line, dit mooie gedenksieraad is ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Een beetje crematie-as wordt aangebracht in de askamer naast de zirkonia. Deze ring kunt u niet zelf voorzien van as, dat doen wij graag en kosteloos voor u. De ring in edelstaal is leverbaar in vele ringmaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten in mm

SY harskleuren

SY lettertype

175,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
edelstaal + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
9mm breed

SeeYou ring edelstaal met zirkonia.

Een mooie SeeYou Heren ring met zirkonia naar een ontwerp van edelsmid Rob Leurs. Een klein beetje crematie-as wordt aangebracht in de sierlijke askamer naast de zirkonia. Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxyhars, deze hars wordt uitgehard met een speciale UV lamp bij Gedenk Idee. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. 

Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze ring is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies. Deze heren ring in edelstaal is leverbaar in de ringmaten 17.5 t/m 22mm (afwijkende maten uitsluitend op bestelling).

Harskleur
Let op: doordat de ring een smalle askamer heeft en gevuld dient te worden met de fijne asdeeltjes zal de kleurstof niet zo helder van kleur zijn als bij andere sieraden. Houd hier a.u.b. rekening mee. De kleur zal wat grijzer uitvallen. Om die reden hebben we de ring niet in de verschillende harskleuren gefotoshopt aangezien dit een vertekend beeld zou geven.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 weken.

Graveer mogelijkheden (prijs op nacalculatie):

  • Naam (+ €15 voor één woord. €5 per ieder volgend woord)
  • Datum (+ €15)
  • Handgeschreven tekst (+ €30 tot zes letters. €2.50 per iedere volgende letter)
  • Initialen (+ €10)
  • Pootafdruk (+ €40)
  • Symbolen: hart
  • ster - kruis - &-teken- infinity

beschikbare lettertypes


 

SeeYou Steel Line Heren ring + zirkonia en askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
SeeYou Steel Line Heren ring + zirkonia en askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor SeeYou Steel Line Heren ring + zirkonia en askamer