opc_loader

Menu

SeeYou Steel Line Heren ring met askamer

Artikelnr: RS006

Ring van edelstaal met askamer, dit mooie gedenksieraad is ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Een beetje crematie-as wordt aangebracht in de askamer zichtbaar aan de buitenzijde van de ring. Deze ring kunt u niet zelf voorzien van crematie-as, dat doen wij graag en kosteloos voor u. De ring in edelstaal is leverbaar in vele ringmaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten in mm

SY harskleuren

SY lettertype

195,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
8mm breed
Materiaal
edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

SeeYou ring edelstaal 8mm breed.

Een mooie SeeYou Heren ring naar een ontwerp van edelsmid Rob Leurs. Een klein beetje crematie-as wordt aangebracht in de askamer aangebracht in de omtrek van de ring. Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxyhars, deze hars wordt uitgehard met een speciale UV lamp bij Gedenk Idee. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Deze ring heeft een bolle binnenkant en glijdt daardoor wat soepeler over de vinger

Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze ring is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies. Deze heren ring in edelstaal is leverbaar in de ringmaten 17 t/m 22mm. 

Harskleur
Let op: doordat de ring een smalle askamer heeft en gevuld dient te worden met de fijne asdeeltjes zal de kleurstof niet zo helder van kleur zijn als bij andere sieraden. Houd hier a.u.b. rekening mee. De kleur zal wat grijzer uitvallen. Om die reden hebben we de ring niet in de verschillende harskleuren gefotoshopt aangezien dit een vertekend beeld zou geven.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 weken.

Graveer mogelijkheden (prijs op nacalculatie):

  • Naam (+ €15 voor één woord. €5 per ieder volgend woord)
  • Datum (+ €15)
  • Handgeschreven tekst (+ €30 tot zes letters. €2.50 per iedere volgende letter)
  • Initialen (+ €10)
  • Pootafdruk (+ €40)
  • Symbolen: hart
  • ster - kruis - &-teken- infinity


beschikbare lettertypes

SeeYou Steel Line Heren ring met askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
SeeYou Steel Line Heren ring met askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor SeeYou Steel Line Heren ring met askamer

Laatst bekeken items