opc_loader

Menu

Design druppel hanger met asbuisje met schroefdop

Artikelnr: d246

Ashanger Druppel in Sterling zilver

Druppel ashanger in Sterling zilver. Dit gedenksieraad is 24mm hoog en voorzien van een schroefdopsluiting. Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
24mm

Ashanger Druppel in zilver met schroefdop.

Een mooie en eenvoudige ashanger van zilver vervaardigd. Bij dit gedenksieraad loopt het collier door het sieraad heen. Deze ashanger heeft een schroefdopje, u kunt het sieraad zelf voorzien van een hoeveelheid crematie-as. De inhoud is echter gering en meer symbolisch. Bij dit zilveren gedenksieraad is optioneel leverbaar een Omega collier, voor het collier heeft het sieraad een doorgang van max. 3mm. Het vullen van dit gedenksieraad is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Zeeland. Hiervoor waarderen wij een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat  24mm
collier optioneel

contactinformatie

Design druppel hanger met asbuisje met schroefdop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Design druppel hanger met asbuisje met schroefdop
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Design druppel hanger met asbuisje met schroefdop