opc_loader

Ashanger Maan in zilver met grijze zoetwaterparel

Artikelnr: d248p

Ashanger Maan in zilver + zoetwaterparel

Assieraad Maan van zilver vervaardigd met een pareltje. Dit gedenksieraad meet 25mm en is voorzien van een schroefdopsluiting. Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst. Een mooi zilveren gedenksieraad voor 175 Euro inclusief PostNL verzendkosten in Nederland.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

175,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 Sterling zilver + 5mm parel
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
25mm

Ashanger Maan in Sterling zilver met schroefdop + zoetwaterparel.

Een mooie en eenvoudige ashanger van zilver vervaardigd met een zilverkleurige zoetwaterparel. Dit gedenksieraad heeft een ophangoogje aan de bovenzijde voor het collier. Aan de zijkant zit een schroefdopje, u kunt het sieraad zelf voorzien van een hoeveelheid crematie-as. De inhoud is echter gering en meer symbolisch. Een Omega collier past hierbij prachtig, dit collier is eveneens van zilver en voor een kleine optionele prijs leverbaar. Het vullen van dit gedenksieraad is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Zeeland. Hiervoor waarderen wij een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken. 

Zoetwaterparel
De grijze zoetwaterparel is rond 5mm.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver + 3mm parel
formaat  25mm
parel kleur grijs / 5mm
collier optioneel

contactinformatie

Ashanger Maan in zilver met grijze zoetwaterparel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Maan in zilver met grijze zoetwaterparel

Meest recente reviews

,