opc_loader

Menu

Ashanger Hart in zilver met 18k gouden hartje

Artikelnr: 363bp

Ashanger Hart in zilver met klein goud hartje, dit stijlvolle ashanger wordt geleverd inclusief collier en kleine cadeaubox. De askamer bevindt zich aan de achterzijde van het 18K goud vergulde hart.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

119,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
25x29mm

Zilveren ashanger Hart met gouden hartje. 

Dit designers ashangertje is gemaakt van 925 sterling zilver. Het is 25x29mm groot en weegt ongeveer 4 gram. Het is voorzien van een stempel ter akkoord van onze zilverleverancier. De askamer bevindt zich aan de achterzijde van het 18K goud vergulde hart. Op deze stijlvolle wijze draagt u uw dierbare altijd dichtbij uw hart. Levering van dit fraaie assieraad is inclusief collier (edelstaal) en cadeaubox.

Graveeroptie gedenksieraad:
Niets is zo dierbaar als een uniek sieraad dat naar uw eigen smaak gepersonaliseerd is. Bovendien is het een eerbetoon aan de overledene. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om uw ashangertje te laten graveren. U bedenkt de tekst en wij graveren het hangertje voor 14 Euro. Bij de keuze voor een gravering graag rekening houden met een langere levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Onderhoud van uw assieraad:
Zoals bij ieder sieraad is het verstandig om het goed te verzorgen, daarom treft u een beschrijving aan, hoe u uw sieraad het beste kunt onderhouden. Al onze zilveren assieraden worden geleverd met een fluwelen geschenkdoos waarin u het sieraad ook kunt opbergen als u het niet draagt. Hiernaast sturen wij een polishdoekje mee zodat u de zilveren ashanger kunt oppoetsen. Hierdoor kunt u uw sieraad en herinneringen zolang mogelijk koesteren.  

De ashanger van Sterling zilver is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier, tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Onze zilveren assieraden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen. 

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, aan de achterzijde van het gouden hartje bevindt zich een schroefje waarin de symbolische hoeveelheid crematie-as kan worden afgevuld. Bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland doen wij dat graag én kosteloos voor u.
 

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
formaat 25x29mm

contactinformatie

Ashanger Hart in zilver met 18k gouden hartje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Hart in zilver met 18k gouden hartje
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Hart in zilver met 18k gouden hartje