opc_loader

Menu

Hartvormige ashanger in zilver met askamer en zirkonia met schroefdop

Artikelnr: d066zk

Ashanger Hart in Sterling zilver + zirkonia

Hart ashanger van Sterling zilver vervaardigd. Dit gedenksieraad is leverbaar in verschillende maten en beschikt over een schroefdopsluiting aan de bovenzijde tevens het ophangoog. Het voorzien van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst. Een mooi zilveren gedenksieraad vanaf 145 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat ashanger

Graveertekst

Tekstgravure

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 Sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Ashanger Hart in zilver + zirkonia met schroefdop.

Hart ashanger van Sterling zilver met strakke omranding. Dit gedenksieraad heeft een ophangoogje aan de bovenzijde voor een collier, dit is eveneens een vuldop opening. U kunt het sieraad zelf voorzien van een hoeveelheid crematie-as. De inhoud is echter gering en meer symbolisch. Een eenvoudig zilveren Omega collier is leverbaar vanaf 25 Euro.

Deze ashanger is beschikbaar in drie formaten (small=14mm, medium=20mm en large=25mm). Het vullen van dit gedenksieraad is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Zeeland. Hiervoor waarderen wij een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.

Zirkonia
Deze ashanger heeft 1x een zirkonia geplaatst aan de rechter zijde, ook mogelijk is een kleine diamant. Voor aanvullende (prijs)informatie zijn wij u graag van dienst.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
medium H=15mm
large H=20mm (+€7)
edelsteen 1x zirkonia
collier optioneel

contactinformatie

Hartvormige ashanger in zilver met askamer en zirkonia met schroefdop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hartvormige ashanger in zilver met askamer en zirkonia met schroefdop
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hartvormige ashanger in zilver met askamer en zirkonia met schroefdop