opc_loader

Menu

Ashanger Vlinder in zilver met zirkonia inclusief collier

Artikelnr: HZ815

Ashanger Vlinder vervaardigd van Sterling zilver met zirkonia stenen, formaat 18x23mm. De crematie-as is niet zichtbaar bij het dragen van dit gedenksieraad voor u en anderen. De levering is inclusief een collier van 45cm lengte. Een mooi zilveren gedenksieraad voor 135 Euro bij Gedenk Idee Zeeland.

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
20x25mm
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Ashanger Vlinder van Sterling zilver met zirkonia.

Een mooie zilveren Vlinder ashanger met zirkonia stenen. Bij de ashanger is de crematie-as niet zichtbaar voor u en anderen, dit is verborgen in een klein rond asbuisje aan de achterzijde. De hoogte van dit gedenksieraad is 23mm. De Vlinder heeft een gesloten askamer. Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland. De ashanger is vervaardigd van Sterling zilver, dit kent een zuiverheid van 92,5%. Het formaat van dit sieraad is 18x23mm. Het gedenksieraad wordt geleverd inclusief een zilveren collier van 45cm. De ashanger is gecombineerd mat + glanzend afgewerkt. 

De ashanger Vlinder is een mooi gedenksieraad en vervaardigd door een edelsmid.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 18x23mm
collier inclusief (45cm)

contactinformatie

Ashanger Vlinder in zilver met zirkonia inclusief collier heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Vlinder in zilver met zirkonia inclusief collier
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Vlinder in zilver met zirkonia inclusief collier