opc_loader

Gedenkmonument Boek 35x35cm: tekst + lasertekening

Artikelnr: A66L

Gedenkmonument in Marlin natuursteen. Dit gedenkteken wordt vervaardigd door twee bewerkingen, de linkerzijde een lasertekening naar voorkeur in zwart-wit en de rechterzijde een persoonlijke tekst. De tekening wordt met laser aangebracht op natuursteen, dit kan uitsluitend in zwart-wit. Samen vormt het een mooi boekje gemonteerd op een sokkel van natuursteen. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

285,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
35x35cm
Materiaal
natuursteen

Gedenkmonument in boekvorm 35x35cm met lasertekening + tekst.

We missen je elke dag in kleine eenvoudige dingen
Een mooi gedenkteken in boekvorm vervaardigd. Dit kleine monument is breed 35cm en 35cm hoog en geschikt voor een lasertekening en een persoonlijk tekst. Een tekening kan zijn een symbolisch teken, een anker, een bloem of een sterrenbeeld. Het boek is vervaardigd van Marlin natuursteen, dit is donker van kleur. De tekening wordt met een laser aangebracht op het natuursteen, de weergave is uitsluitend zwart-wit.

Ook uw kleurenfoto is geschikt, echter de kleuren worden monochrome in het graniet zichtbaar. Dit monumentje wordt geleverd inclusief plat voetje aan de onderzijde 30x15cm.

Heeft u zelf een mooie tekst of tekening ?  
U kunt uw persoonlijke tekst en foto plaatsen in ons bestelsysteem, na ontvangst maken wij in goed overleg met u een ontwerp. Na uw akkoord volgt de productie met een levertijd van va. 15 werkdagen. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. 

De details van een lasergravure van een persoon zijn veel scherper, hiervoor kunt u kiezen voor een gedenksteen met "laserfoto persoon".
 

D E T A I L S
formaat 35x35cm
natuursteen Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenkmonument Boek 35x35cm: tekst + lasertekening heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenkmonument Boek 35x35cm: tekst + lasertekening

Meest recente reviews

,