opc_loader

Gedenkmonument Boek 35x35cm: tekst + lasertekening

Artikelnr: A67L

Gedenkmonument in Marlin natuursteen. Dit gedenkteken wordt vervaardigd door twee bewerkingen, de linkerzijde heeft een lasertekening met hierbij een landschap in zwart-wit en de rechterzijde een persoonlijke tekst. Beiden worden met laser aangebracht op natuursteen, dit kan uitsluitend in zwart-wit. Samen vormt het een boekje gemonteerd op een sokkel van natuursteen. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

265,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
35x35cm

Gedenkmonument in boekvorm 35x35cm met lasertekening + tekst.

Voorbij de wolk van mijn verdriet, licht jouw gelaat soms even op
Een mooi gedenkteken in boekvorm vervaardigd. Dit kleine monument 35x35cm is geschikt voor een lasertekening aan de linkerzijde en een persoonlijk tekst gegraveerd op de rechterpagina. Indien gewenst kan dit natuurlijk ook andersom ! Het boek is vervaardigd van Marlin natuursteen, dit is donker van kleur. De tekst en de keuze voor een tekening worden met een laser aangebracht op het natuursteen, de weergave is uitsluitend zwart-wit (monochrome). Ook uw kleurenfoto is geschikt, echter de kleuren worden monochrome in het graniet zichtbaar. Dit monumentje wordt geleverd inclusief sokkel op de onderzijde.

Heeft u zelf een mooie tekst of foto ?  
U kunt uw persoonlijke tekst en tekening plaatsen in ons bestelsysteem, na ontvangst maken wij voor u een ontwerp hoe het gedenkplaat eruit komt te zien. Na uw akkoord volgt de productie met een geschatte levertijd van ongeveer 15 werkdagen. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken.

De details van een lasergravure van een persoon zijn veel scherper, hiervoor kunt u kiezen voor een gedenksteen met "laserfoto persoon".
 

D E T A I L S
formaat 35x35cm
natuursteen Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenkmonument Boek 35x35cm: tekst + lasertekening heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenkmonument Boek 35x35cm: tekst + lasertekening

Meest recente reviews

,