opc_loader

Menu

Design ashanger met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: HS-D050zk

Ashanger van zilver met gesloten askamer + zirkonia

Design ashanger van Sterling zilver vervaardigd met een zirkonia. Dit gedenksieraad is hoog 25mm en heeft een gesloten askamer. Hierbij is de crematie-as niet zichtbaar voor de drager en wordt aangebracht en verzegeld door de edelsmid. Het collier loopt door het sieraad heen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

279,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Formaat
H=25mm
Materiaal
925 Sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Design ashanger met gesloten askamer + zirkonia.

Deze ashanger is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. De ashanger is gemaakt van sterling zilver door een Nederlandse edelsmid en heeft een gesloten askamer. Dat wil zeggen dat de inhoud na het aanbrengen niet meer zichtbaar is. Het gedenksieraad is geschikt voor een beetje crematie-as of een plukje haar van uw dierbare. 

De crematie-as wordt verwerkt door de edelsmid in het sieraad. U kunt dit gedenksieraad niet zelf vullen. U kunt een klein beetje crematie-as bij ons op kantoor afgeven of met een aangetekende PostNL zending naar ons opsturen. Hetgeen over is na verwerking wordt aan u geretourneerd. Neemt u gerust contact op Gedenk Idee in Zeeland voor vragen over het beschikbaar stellen van de crematie-as of lees de extra informatie op onze Contactpagina. Bij dit sieraad loopt het collier door de hanger heen. De doorgang is maximaal 3mm.

Zirkonia
Deze ashanger heeft 1x een zirkonia geplaatst aan de rechter zijde, ook mogelijk is een kleine diamant. Voor aanvullende (prijs)informatie zijn wij u graag van dienst.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Optioneel is deze ashanger ook leverbaar met een schroefdop-opening.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
formaat H=25mm
edelsteen 1x zirkonia
collier optioneel

contactinformatie

Design ashanger met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Design ashanger met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Design ashanger met gesloten askamer + zirkonia