opc_loader

Menu

Vlindervormige hanger in zilver met schroefdopje

Artikelnr: n344

Vlinder ashanger van zilver met schroefdopje

Ashanger Vlinder in Sterling zilver, dit kleine gedenksieraad is 13.5mm en heeft een schroefdop opening aan de onderzijde van de ashanger. De crematie-as kunt u eenvoudig zelf toevoegen of u laat dit door ons doen !

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
13.5mm

Vlinder ashanger met askamer en schroefdopje.

Deze ashanger wordt geleverd exclusief collier. De ashanger is gemaakt van sterling zilver door een Nederlandse edelsmid en heeft een schroefdop opening. Dat wil zeggen dat de inhoud na het aanbrengen niet meer zichtbaar is. Het gedenksieraad is geschikt voor een beetje crematie-as of een plukje haar van uw dierbare. 

De crematie-as kunt u zelf plaatsen in de ashanger of u laat dit over aan de edelsmid. Een klein beetje crematie-as kunt u bij ons op kantoor afgeven of met een aangetekende PostNL zending naar ons opsturen. Hetgeen over is na verwerking wordt aan u geretourneerd. Neemt u gerust contact op Gedenk Idee in Zeeland voor vragen over het beschikbaar stellen van de crematie-as of bekijk de extra informatie op de Contact pagina. 

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 13.5mm
collier optioneel

contactinformatie

Vlindervormige hanger in zilver met schroefdopje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vlindervormige hanger in zilver met schroefdopje
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Vlindervormige hanger in zilver met schroefdopje