opc_loader

Menu

Holle glasbedel voor haarlok met tekstkapje: Transparant

Artikelnr: Haarlokbedel-tks

Glasbedel Transparant voor plukje haar.
Bedel van glas vervaardigd door een traditionele Nederlandse glasblazer. Deze glasbedel heeft een holle ruimte voor een klein plukje haar of kleding wat wordt aangebracht en verzegeld door de glasblazer. Dit exclusieve gedenksieraad is ca. 13x15mm en de doorsnede van het kraalgat is ca. 5mm.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Bedel armband Snake

170,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
spatwaterdicht
Formaat
13x15mm

Haarlokbedel Pandora style: Transparant.

De haarlokbedels bij Gedenk Idee worden door een ambachtelijke glasblazer vervaardigd met een holle ruimte voor het plaatsen van een klein plukje haar. Het plaatsen van een plukje haar gebeurt door de glasblazer, het is niet mogelijk om dit zelf te doen. De binnenzijde van de glaskraal is voorzien van een zilveren huls, dit beschermt het glas voor de wrijving met de armband. Elke glaskraal wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Wij kunnen geen meerdere exact dezelfde exemplaren garanderen, deze glaskralen zijn stuk voor stuk "unica" exemplaren.

Neemt u contact op met Wouter van Gedenk Idee Memorialshop voor de wijze van het aanleveren van een kleine plukje haar, dit wordt door de glasblazer verwerkt in het sieraad, hetgeen na verwerking overblijft, ontvangt u van ons natuurlijk terug.

Zilveren kapje met tekst
De bedel wordt afgewerkt met een zilveren kapje inclusief gravering van een kleine tekst (Opa, Oma, Papa, Mama, datum of symbool). De ruimte hiervoor is beperkt tot ongeveer 9 tekens, dit is inclusief spaties en puntjes. Voor aanvullende informatie en plaatjes, zie tabblad Extra informatie op deze pagina. De gewenste tekst kunt u tijdens het bestelproces opgeven bij uw naam en adresgegevens.​

Speciale aanbieding:
Bij bestelling van deze glasbedels is optioneel leverbaar een mooie Snake armband van 3mm dik, deze zilveren armband is leverbaar in verschillende (pols)lengte en beschikbaar vanaf 29 Euro.

Let op: de holle bedel is spatwaterdicht, NIET geschikt dus om mee te zwemmen, afwassen of douchen.
 

D E T A I L S
inhoud gering
materiaal glas + zilver
formaat 13x15mm

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Letters en symbolen

borstkankerlintje voor glasbedel infinity afdruk glasbedel
borstkanker lintje dubbel hart open infinity
ster gravure voor glasbedel pootafdruk voor glasbedel open hart gravure glasbedel
ster pootafdruk open hart

tekst voor glasbedels

Holle glasbedel voor haarlok met tekstkapje: Transparant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Holle glasbedel voor haarlok met tekstkapje: Transparant
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Holle glasbedel voor haarlok met tekstkapje: Transparant