opc_loader

Menu

Druppelhanger in Turquoise glas met zilver ophangoog

Artikelnr: D07

Druppelhanger in Turquoisekleurig glas. Deze glas druppel met deeltjes crematie-as is verwerkt aan een zilveren hanger. Het oog van deze hanger heeft een binnendoorsnede van ca. 5mm, indien gewenst kan de hanger ook in 14k geelgoud afgewerkt worden.

Glaskleuren hangers

142,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Inhoud
symbolisch
Formaat
hanger ca. 36x12x12 mm
Materiaal
glas + zilver

Druppelhanger met deeltjes crematie-as in Turquoise kleurig glas.

De glasdruppel is verwerkt aan een sterling zilveren hanger en afgewerkt met sterling onderdelen. Het oog van de hanger heeft een binnendoorsnede van ca. 5 mm. Deze hanger is geschikt om de as van 1 of meerdere personen in te verwerken. Bij as van meerdere personen wordt het crematie-as gemengd alvorens te verwerken. De as wordt tijdens het vloeibaar maken van het glas tussen twee laagjes glas verwerkt, wat een leuk spiraaleffect geeft.

Deze gedenksieraden worden in opdracht voor u vervaardigd en zijn elk uniek. Indien gewenst kan de hanger ook in 14k geelgoud afgewerkt worden.

Voor de vervaardiging van deze turquoise druppelhanger is een theelepeltje crematie-as voldoende. Neemt u contact op met Gedenk Idee Memorial Shop hoe u het beste een kleine hoeveelheid ons kunt toekomen, natuurlijk kunt u ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Afmeting Druppelhanger:

  • glasdruppel ca. 18x12x12mm / hanger ca. 36x12x12mm


Glaskleuren
Onze druppelhangers zijn leverbaar in vele kleuren, deze kleurenkaart kunt u als PDF downloaden bij het Tabblad Extra informatie. Uw kleurkeuze kunt u eenvoudig opgeven in het bestelmenu.

Bijpassend collier
Een mooi en bijpassend collier in zilver is leverbaar bij Gedenk Idee Memorial Shop in verschillende lengtes en dikte, bekijkt u ons assortiment op Armbanden en coliers.

glaskleurenkaartklantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Druppelhanger in Turquoise glas met zilver ophangoog heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Druppelhanger in Turquoise glas met zilver ophangoog
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Druppelhanger in Turquoise glas met zilver ophangoog