opc_loader

Menu

Ring in zilver 2mm met gesloten askamer achter topaas

Artikelnr: M140

Ring in zilver met Open askamer achter topaas

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit deels zichtbaar maar onopvallend aangebracht in het gedenksieraad achter de blauwe topaas edelsteen van 5x2.5mm 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

169,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + topaas
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 2mm

Zilveren ring met Oper askamer achter de blauwe Topaas.

Deze zilveren ring is 2mm breed heeft een Open askamer. Bij deze ring is een kleine hoeveelheid crematie-as geplaatst achter de edelsteen. De edelsmid verzorgd de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen achter de blauwe topaas steen met formaat 5x2.5mm en deels zichtbaar.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Optioneel:
Deze ring is ook leverbaar met een Gesloten askamer, de inhoud van de askamer achter de edelsteen is niet zichtbaar.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + topaas
breedte 2mm
topaas 5x2.5mm
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ring in zilver 2mm met gesloten askamer achter topaas heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver 2mm met gesloten askamer achter topaas
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver 2mm met gesloten askamer achter topaas