opc_loader

Menu

Ring met design in zilver met open askamer + zirkonia

Artikelnr: D023zk

Design ring in zilver met open askamer binnenzijde + 5x zirkonia

Zilveren ring met open askamer aan de binnenzijde van de ring. Bij deze ring worden deeltjes crematie-as gemengd met epoxy en uitgehard met UV-licht. Bij dit gedenksieraad kunt u niet zelf de crematie-as plaatsen, dat verzorgd de edelsmid. Deze ring is beschikbaar in vele gangbare ringmaten.

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

235,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
max. 10mm
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch

Zilveren design ring met open askamer binnenzijde + zirkonia.

Deze zilveren ring is max 10mm breed en heeft een Open askamer aan de binnenzijde. Deze crematie-as is aangebracht in de uitsparing van de ring. Speciale epoxy-hars is hierbij door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige, glad afgewerkte inhoud van de askamer met deeltjes crematie-as.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Zirkonia
Deze ring heeft 5x zirkonia geplaatst aan de linker bovenzijde, ook mogelijk is een kleine diamant, robijn of saffier. Voor aanvullende (prijs)informatie zijn wij u graag van dienst.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
breedte ring  max 10mm
dikte ring 1.5mm
zirkonia 5x
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ring met design in zilver met open askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring met design in zilver met open askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring met design in zilver met open askamer + zirkonia