opc_loader

Menu

Traditionele as ring in geelgoud met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: D017

Ronde ring in 14k geelgoud met Gesloten askamer

Gouden ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. De ring is 4 of 6mm breed en leverbaar vanaf 889 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

899,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Graveerbaar
Tekst + gravure
Formaat
breed 4 of 6mm
Materiaal
14k geelgoud
Inhoud
symbolisch

Ring in 14k geelgoud met Gesloten askamer + zirkonia.

Deze geelgouden ring heeft een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld, de crematie-as is bij deze ring niet zichtbaar. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de gouden ring. Een mooie ring leverbaar in 2 breedtematen: 4 en 6mm.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Zirkonia
Deze ring heeft 1x een zirkonia geplaatst geklemd tussen de beide ringhelften, optioneel is ook mogelijk een diamant, robijn of saffier.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in Sterling zilver.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
breedte 4mm (small)
breedte 6mm (medium)
zirkonia 1x
ringmaat 16 t/m 21mm

contactinformatie

Traditionele as ring in geelgoud met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Traditionele as ring in geelgoud met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Traditionele as ring in geelgoud met gesloten askamer + zirkonia