opc_loader

Menu

Traditionele as ring in geelgoud 3mm met gesloten askamer

Artikelnr: M153

Ronde ring in 14k geelgoud met Gesloten askamer

Gouden ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. De ring is 3mm breed en leverbaar vanaf 879 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

879,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
Tekst + gravure
Formaat
breed 3mm
Materiaal
14k geelgoud

Ronde ring in 14k geelgoud 3mm breed met Gesloten askamer.

Deze geelgouden ring heeft een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de gouden ring. 

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.
 

  • Deze ring is ook leverbaar in Sterling zilver.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
breedte 3mm
ringmaat 16 t/m 21mm

contactinformatie

Traditionele as ring in geelgoud 3mm met gesloten askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Traditionele as ring in geelgoud 3mm met gesloten askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Traditionele as ring in geelgoud 3mm met gesloten askamer