opc_loader

Menu

Klassieke ring in 14k geelgoud met zirkonia + afdruk

Artikelnr: M079

Ring in geelgoud met zirkonia

Klassieke ring met een zirkonia en rondom mooie vingerafdruk, dat kan zijn een vingerafdruk of een symbool zoals bijvoorbeeld een sterrenbeeld. De ring in 14k geelgoud is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee vanaf  799 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

799,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Formaat (2)
dike boven 2.5 / onder 1.5
Materiaal
14 geelgoud
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed: 3mm

Ring in 14k geelgoud met vingerafdruk en zirkonia.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in geelgoud. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk geplaatst aan weerszijde van een edelsteen. De (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze design ring in geelgoud is leverbaar in de gangbare ringmaten.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 tot en met 21,5mm , op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Zirkonia
Bij deze ring is een 3mm zirkonia geplaatst, een andere edelsteen is natuurlijk ook mogelijk. Voor aanvullende informatie zijn wij u graag van dienst.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in Sterling zilver, prijsindicatie: 210 Euro

D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
ringbreedte 3mm
dikte boven 2.5mm
dikte onder 1.5mm
zirkonia 1x
ringmaten 16 t/m 21,5mm

contactinformatie

Klassieke ring in 14k geelgoud met zirkonia + afdruk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Klassieke ring in 14k geelgoud met zirkonia + afdruk
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Klassieke ring in 14k geelgoud met zirkonia + afdruk