opc_loader

Menu

Klassieke ronde ring in 14k geelgoud met vingerafdruk

Artikelnr: M040

Ronde ring in 14k geelgoud met afdruk op vlak

Klassieke ring met een mooie vingerafdruk op afgeschaafd vlak, dat kan zijn een vingerafdruk of een symbool zoals bijvoorbeeld een sterrenbeeld. De ring in 14k geelgoud is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee vanaf  779 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

779,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
14 geelgoud
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed: 2.5mm

Ring in 14k geelgoud met vingerafdruk op vlak.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in geelgoud. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk op het vlakke deel van de ring. De (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze design ring in geelgoud is leverbaar in de gangbare ringmaten.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 tot en met 20mm , op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in Sterling zilver, prijsindicatie: 125 Euro

D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
ringbreedte 2.5mm
ringmaten 16 t/m 20mm

contactinformatie

Klassieke ronde ring in 14k geelgoud met vingerafdruk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Klassieke ronde ring in 14k geelgoud met vingerafdruk
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Klassieke ronde ring in 14k geelgoud met vingerafdruk