opc_loader

Menu

Ronde ring in zilver met zirkonia + vingerafdruk

Artikelnr: O165zk

Ronde Zegelring in zilver met vingerafdruk + zirkonia

Ring met een rond kader voor een mooie afdruk, dat kan zijn een vingerafdruk of een symbool zoals bijvoorbeeld een sterrenbeeld. De ring in Sterling zilver is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee vanaf 245 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

245,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
sterling zilver + zirkonia
Graveerbaar
beperkt
Formaat
max 12.5mm breed

Ring in zilver met vingerafdruk in rond kader + zirkonia.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk op het hartje samen met een zirkonia. De (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze zilveren ring met design ontwerp is leverbaar in de gangbare ringmaten.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 tot en met 21mm , op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Zirkonia edelsteen
Deze zegelring heeft een zirkonia geplaatst in de vingerafdruk, een andere edelsteen of géén edelsteen is natuurlijk ook mogelijk. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal sterling zilver
ringbreedte max. 12,5mm
zirkonia 1x
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ronde ring in zilver met zirkonia + vingerafdruk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ronde ring in zilver met zirkonia + vingerafdruk
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ronde ring in zilver met zirkonia + vingerafdruk