opc_loader

Organische ring in Sterling zilver + vingerafdruk

Artikelnr: d061

Ring Sterling zilver met vingerafdruk

Deze organische design ring van Sterling zilver draagt een vingerafdruk geplaatst in zilver. Het is een markante ring met een max. breedte maat van 11.5mm, op de ring wordt geplaatst een vingerafdruk of ean andere tekening naar keuze. De ring is leverbaar in de gangbare ringmaten bij gedenk Idee Zeeland.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

179,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 11.5mm
Materiaal
925 sterling zilver

Ring met vingerafdruk in Sterling zilver.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze zilveren design ring heeft een kenmerkend uiterlijk, de vingerafdruk van uw dierbare maakt dit sieraad een bijzonder gedenksieraad.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 t/m 21mm, op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  •  Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal sterling zilver
ringbreedte 11.5mm
ringmaat 16 t/m 21mm

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Organische ring in Sterling zilver + vingerafdruk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Organische ring in Sterling zilver + vingerafdruk

Meest recente reviews

,