opc_loader

Gedenksteen Traan: Zoals gisteren eens was, zal morgen nooit meer zijn

Artikelnr: A148B

Gedenksteen Traan van natuursteen: Zoals gisteren eens was, zal morgen nooit meer zijn. De tekst in dit voorbeeld kan natuurlijk vervangen worden voor eigen tekst, bijvoorbeeld een klein gedicht, een herkenbare uitspraak of een naam met datum van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in 6 kleuren natuursteen en tekstgravure.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
15x20x1cm

Gedenksteen Traan: Zoals gisteren eens was, zal morgen nooit meer zijn.

Deze gedenksteen Traan is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen. Wij bieden u graag een aantal tekst voorbeelden in ons assortiment, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk en veel persoonlijker. De inkleuring van de gegraveerde letters is mogelijk in Oker, Wit en Zilver.
Goud is ook een optie, dit bladgoud heeft echter een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na ontvangst van uw tekstopgaaf sturen wij u graag een kosten indicatie.

U kunt uw eigen en persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een tekstontwerp. Belangrijk is hierbij de controle van eventuele namen en data. Wij maken voor u graag een mooi ontwerp, echter bij uw opgaaf van (te) veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Bekijkt u daarom de vele voorbeelden op onze website voor een indruk van de hoeveelheid tekst. 
Na uw akkoord wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd is ongeveer 15 werkdagen.
Let op, de meerprijs voor een eigen tekst is 10 Euro.

Lettertype:
Een veel gebruikte lettertype is Ariël, deze wordt gegraveerd en ingekleurd met uw kleurkeuze.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Gedenksteen Traan: Zoals gisteren eens was, zal morgen nooit meer zijn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen Traan: Zoals gisteren eens was, zal morgen nooit meer zijn

Meest recente reviews

,