opc_loader

Gedenksteen 15x15cm met lasergravure + tekst: In stil verdriet, 'k vergeet je niet

Artikelnr: A147TC

Een vierkante gedenksteen met lasergravure en een persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een naam met datum of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenksteentjes worden vaak gebruikt voor plaatsing bij een grafmonument of op een dierbaar plekje. Het formaat van dit gedenksteentje is 15x15cm.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

155,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
15x15cm
Materiaal
natuursteen

Gedenksteen van Marlin 15x15cm met tekst + lasertekening.

In stil verdriet, 'k vergeet je niet

Een vierkante gedenksteen van Marlin natuursteen met een klein steuntje op de achterzijde. Dit steuntje is prettig bij plaatsing op de grond zodat u de tekst op afstand goed kunt lezen. De gedenksteen is gemaakt van Marlin, dit is een donkere soort natuursteen en geschikt voor een lasergravure. Natuursteen wordt vaak gebruikt voor gedenktekens buitenshuis, bijvoorbeeld op een begraafplaats of op een dierbaar plaatsje in uw woonomgeving. Op de vlakke zijde van de gedenksteen plaatsen wij een tekst incombinatie met een standaard achtergrond of een achtegrond naar uw keuze.

Heeft u zelf een mooie tekst en/of achtergrond ?  
U kunt uw persoonlijke tekst en/of achtergrondfoto eenvoudig toevoegen bij het doorlopen van uw bestelling. Met uw tekst en foto maken wij voor u een proefdruk voor een indruk van de lasergravure. Na uw akkoord voor de proefdruk volgt de productie met een geschatte levertijd van ongeveer 10 tot 15 werkdagen. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. 
 

D E T A I L S
formaat 15x15cm
natuursteen Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenksteen 15x15cm met lasergravure + tekst: In stil verdriet, 'k vergeet je niet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen 15x15cm met lasergravure + tekst: In stil verdriet, 'k vergeet je niet

Meest recente reviews

,