opc_loader

Menu

Gedenksteen 16x22cm met Blad: Altijd samen in gedachten

Artikelnr: A191E

Gedenksteen met Boomblad uitsnede en tekst: Altijd samen in gedachten...... Deze gedenksteen met achtersteun heeft een mooie voorbeeld tekst maar kan ook voorzien worden van uw eigen persoonlijke tekst, een mooi gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en tekstkleur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
16x22cm
Materiaal
natuursteen

Gedenksteen 16x22cm | Boomblad uitsnede.

Altijd samen in gedachten, in gedachten voor altijd samen

Een mooie gedenksteen leverbaar in 6 kleuren natuursteen. Deze gedenksteen met Boomblad in relief uitsnede heeft een symbolische tekst, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters en kader is mogelijk in Oker Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, dit staat prachtig maar is wel wat duurder, de meerprijs is afhankelijk van het aantal letters (hoeveelheid bladgoud). Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie  (+/- 50 Euro).

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk voor een indruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na akkoord van de proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenksteen 16x22cm met Blad: Altijd samen in gedachten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 16x22cm met Blad: Altijd samen in gedachten
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 16x22cm met Blad: Altijd samen in gedachten